Leasevormen

 1. Full Operational lease
 2. Sale en lease back
 3. Proeftijd lease /shortlease
 4. Gebruikte auto lease
 5. Financial lease

Full Operational lease
Operational Lease is de meest complete leasevorm die wij u kunnen aanbieden. Met u maken wij afspraken over de autokeuze, de leaseperiode en het jaarkilometrage.

Het economisch en juridisch eigendom ligt bij ons. U betaalt ons uitsluitend een maandelijks bedrag. Het risico voor hogere kosten voor onderhoud, reparatie en banden ligt bij ons. Ook het restwaarderisico ligt bij ons.

Wij regelen alles voor u en u betaalt hiervoor een vast maandbedrag. Hierin zijn o.a. opgenomen:

 • Afschrijving en rente;
 • Verzekering;
 • Motorrijtuigenbelasting en legeskosten;
 • Volledig onderhoud en reparatie volgens fabrieksvoorschrift;
 • Vervanging banden, olie en koelvloeistof;
 • Beheer- en administratiekosten;
 • 24 uurs service- en alarmdienst.

Eventuele aanvullende componenten zijn bijvoorbeeld:

 • Brandstofpas;
 • Winterbanden;
 • Vervangend vervoer.

Tevens kunnen  accessoires als navigatiesystemen, trekhaken etc. in het leasetarief worden verrekend.

Sale en lease back
Eventueel kunnen wij de auto’s die u nu in eigen beheer heeft rijden, van u kopen en aan uw bedrijf terug leasen. Hierdoor kunt u geld vrijmaken voor uw onderneming en profiteren van de voordelen van Voorstad Autolease.

Proeftijd lease / Short lease
Krijgt u een nieuwe medewerker met een proeftijd of jaarcontract? Bij Voorstad Autolease kunt u al voor een periode van een maand een auto leasen/ huren. Heeft u een nieuwe auto in bestelling? In afwachting van de levering kunnen wij een voorloop auto aanbieden.

Gebruikte auto lease
Bij Voorstad Autolease kunt u ook een jonge occasion of een demonstratieauto leasen. Veelal least u dan een zeer complete auto voor de prijs van een standaard uitvoering. Uiteraard gaan wij voor u graag opzoek naar de juiste auto.

Financial lease
Indien u door autobezit de liquiditeit van uw onderneming niet nadelig wilt beïnvloeden dan is Financial lease een mogelijkheid. Samen met u zoeken wij naar de beste financiering van uw auto. U kunt de auto volledig (inclusief BPM en accessoires) financieren. Het is zelfs mogelijk een slottermijn open te laten ter hoogte van de restwaarde. Op deze manier betaalt u maandelijks alleen de afschrijving en de rente waardoor u een lager maandbedrag betaalt.

Daag ons uit om u een maatwerk leasevoorstel te doen! Bel 079 – 341 55 53, mail naar info@voorstadautolease.nl of open direct het formulier offerteaanvraag.