Organisatie

Zoetermeer, Gouda, Leiden, Den Haag, Rotterdam…
Voorstad Autolease is gevestigd in Zoetermeer. Overal in Nederland voorzien wij u en uw werknemers van leaseautos. Wij zijn een universele sterk regionaal opererende leasemaatschappij.

Maatwerk leasevoorwaarden
Ruim 30 jaar heeft Voorstad Autolease kennis van de autowereld. Wij kennen de merken en hun dealers en adviseren u de leasevorm die bij u past. Door de korte lijnen binnen onze organisatie kunnen wij snel op uw vragen reageren. Snelle service en klantvriendelijkheid vinden wij belangrijk!

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Met het verduurzamen van mobiliteit kunnen wij onze leefomgeving zo min mogelijk belasten. Daarom attenderen wij u graag op de mogelijkheden van energiezuinige en intelligente autotechniek. Graag inspireren wij u om voor duurzame oplossingen te kiezen.

Personen en lichte bedrijfsauto’s
Onze kracht ligt bij het leasen van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s aan bedrijven met wagenparken van 1 tot 100 auto’s. Ook voor uw eerste en enige leaseauto kunt u bij ons voordelig uit zijn.

Daag ons uit om u een passend leasevoorstel te doen! Bel 079 – 341 55 53, mail naar info@voorstadautolease.nl of open direct het formulier offerteaanvraag.