Offerte

Onze leaseofferte levert het bewijs
Heeft u twijfels of in uw situatie het leasen van 1 of meerdere personenauto’s of bedrijfsauto’s zinvol is? Graag informeren wij u over de vele praktische voordelen. Wij maken een offerte die de financiële voordelen zichtbaar maakt.

Wordt u een nieuwe klant bij Voorstad Autolease? Dan maken wij een mantelovereenkomst waarna er aan deze overeenkomst diverse autocontracten kunnen worden gekoppeld.

Erkende autodealer of anders
Onze leaseofferte baseren wij op een offerte van een erkende autodealer of op een door u samengestelde opgave. Uiteraard kunnen wij ook de dealerofferte voor u regelen. U ontvangt van ons het op uw situatie afgestemde leasevoorstel.

Componenten van het leasetarief
De leaseofferte is berekend op basis van het operationele gesloten calculatiesysteem. De offerte  kan de volgende componenten bevatten:

  • Afschrijving en rente;
  • Verzekering;
  • Motorrijtuigenbelasting en legeskosten;
  • Volledig onderhoud en reparatie volgens fabrieksvoorschrift;
  • Vervanging banden, olie en koelvloeistof;
  • Beheer- en administratiekosten;
  • 24 uurs service- en alarmdienst.

Eventuele aanvullende componenten zijn bijvoorbeeld:

  • Brandstofpas;
  • Winterbanden;
  • Vervangend vervoer.

Tevens kunnen  accessoires als navigatiesystemen, trekhaken etc. in het leasetarief worden verrekend.

Buiten de leaseofferte
In de leaseofferte zijn geen kosten van stalling, wassen, poetsen en interieurreiniging inbegrepen. Ook de kosten van een vervangende auto bij onderhoud of reparaties zijn niet meegenomen in de calculatie. Indien deze werkzaamheden plaatsvinden bij de Mazda vestigingen ‘Auto Haagstad’ in Den Haag of ‘Mazda Voorstad’ in Zoetermeer, dan wordt er bij werkzaamheden die langer duren dan 2 uur gratis een vervangende auto ter beschikking gesteld.

Leaseperiode en geldigheidsduur
De leasetarieven gelden voor de gehele looptijd van het contract. Uitsluitend tussentijdse verhogingen van catalogusprijzen en/of accessoires vóór aflevering en wijzigingen in de motorrijtuigenbelasting, verzekeringspremie of andere verzekeringskosten of belastingmaatregelen gedurende de looptijd van het leasecontract worden doorberekend.

Auto-uitrusting
De nieuwe leaseauto wordt geleverd in standaarduitvoering volgens fabrieksspecificaties en voorzien van een gevarendriehoek, set reservelampen en vloermatten.

Bel voor een leaseofferte 079 – 341 55 53, mail naar info@voorstadautolease.nl of open direct het formulier offerteaanvraag.